Review Aloe Vera Integral!


In urma cu o saptamana am primit de la BioElemente o sticla de Aloe Vera Integral de 1l si o sticla de Noni Original Integral 1l,pentru a le testa.:)

Primul produs despre care vreau sa va vorbesc este ALOE VERA INTEGRAL !

Detalii despre produs:

Produs natural pentru revitalizarea şi regenerarea întregului organism.Gelul de Aloe este cunoscut din antichitate şi utilizat pentru calităţile vindecătoare şi reantineritoare deosebite pe care le are.

Informatii aditionale:

1.ACTIUNI

  • Stimulează curăţirea intestinului;
  • Ajută la reglarea metabolismului;
  • Efect tonic şi regenerant celular;
  • Creşte rezistenta organismului la agresiunea factorilor chimici si fizici;
  • Grăbeşte cicatrizarea rănilor;
  • Efect anti-îmbătrânire asupra pielii, creşte elasticitatea fibrelor de colagen;
  • Efect imunostimulator datorită prezenţei antrachinonelor;
  • Reduce sensibilitatea ţesuturilor la acţiunea factorilor alergenici;
  • Efect emolient şi antiinflamator asupra mucoasei gastrointestinale;
  • Furnizează doza zilnică de vitamine şi oligoelemente (Ca, Fe, Mg, Mn, Cr, Cu, Zn), fiind o sursă vegetală importantă de vitamina B12, plus vitaminele A, B, C, E şi acid folic;
  • Creşte tonusul şi vitalitatea organismului.

2.COMPOZITIE

Gel , Suc si Pulpa de Aloe Vera ( Barbadensis Miller) 99.55 %. Ingrediente inactive: Anti-oxidant: 0.10 %, Conservant: 0.05 %, Acidifiant : 0.30 % Produsul este provenit si recoltat manual din culturi biologice certificate si procesat in laboratoare certificate ecologic, respectand cele mai inalte standarde de productie si ambalare. Pentru a pastra intacte enzimele continute si a beneficia pe deplin de proprietatile plantei , produsul NU este pasteurizat. NU provine din culturi de plante modificate genetic. NU contine zahar sau indulcitori, arome sau coloranti. NU contine compusi cu efect alergenic.

3.AFECTIUNI

Alergii, Anemie, Astm bronsic, Bronsita, bronsiectazii, Colecistopatie, Colesterol crescut, Colita, Colon iritabil, Constipatie, Diabet zaharat tip 1 si tip 2, Diaree, Disfunctii endocrine, Faringita, Gastrite hiper si hipoacide, Guta, Hemoroizi, Hepatite virale, autoimune, toxice, Litiaza biliara, Obezitate, Oboseala cronica, Prostata(adenom), Reflux gastroesofagian, Sindromul de maldigestie, Ulcer gastro-duodenal, Disbacterioza intestinala, Enterocolita, Pancreatita.

4.ADMINISTRARE

Doza unica 50ml de produs zilnic, dimineata pe stomacul gol, sau impartit in 2 doze, 25ml dimineata si 25ml seara inainte de culcare( sau dupa recomandarea medicului sau terapeutului Dvs) . A se agita flaconul inainte de utilizare!

PAREREA MEA :

Pentru inceput vreau sa va spun ca am avut o gastrita urata in urma cu vreo 2 ani si de atunci ma balonez imediat indiferent de ce si cat mananc,iar lucrul cel mai urat este ca am probleme destul de mari cu digestia:(

In fiecare dimineata cand ma trezesc,primul lucru pe care il fac este sa iau 50ml de Aloe Vera Integral,pentru ca daca-l las pe mai tarziu,uit sa-l iau!:D

Are un miros specific de Aloe si este umpic acrisor-ceea ce este si normal pentru ca este natural ,fructul stors fara conservanti,cu tot cu pulpa;)

Prima data l-am luat seara si pot spune ca a doua zi dimineata am mers la baie…stiti la ce ma refer:D

Si tot asa in fiecare zi…Imi place ca mi-a reglat digestia ,am scapat in sfarsit de constipatie,iar uneori merg chiar si de doua ori pe zi la baie!!!

Eu sunt inebunita dupa usturoi si ceapa,dar nu le pot manca in timpul zilei pentru ca se mai iveste sa plec pe undeva,asa ca le consum seara…pot spune ca aveam arsuri pe timpul noptii,ba chiar si dimineata.Acum insa ma simt mai bine ca niciodata!

Dupa cum bine stim,ritmul alert in care traim ne da uneori peste cap tranzitul intestinal,si in felul acesta  ne simtim obositi si fara chef…

Pe mine Aloe Vera Integral m-a ajutat  la detoxifierea organismului si simt cum sunt mai activa! Acum pot sa lucrez mai mult timp si cu mai mult spor!

Vi-l RECOMAND pentru ca este un produs ce nu contine conservanti, arome sau coloranti si poate fi folosit in siguranta fara efecte secundare! Tin sa le multumesc pe aceasta cale celor de la BioElemente!!!

15 gânduri despre “Review Aloe Vera Integral!

    • Dar chiar nu este dulce…cum am zis si in review,este acrisor…cu gust de verde,nu stiu exact cum sa ma exprim…dar este ok,nu trebuie sa ma tin cu mana de nas sau sa-l iau in scarba:)

  1. cred ca il voi incerca si eu cat de curand -am gasit pe lista afectiunilor si unele pe care le am chiar eu.multumim interesant review

Lasă un comentariu