In cautare de licente refurbished? PCMadd va sare in ajutor


In ultima vreme, din ce in ce mai multe persoane au inceput sa fie mai responsabile decat in trecut, asta datorita ritmului de viata alert.

Am inceput sa facem alegeri intelepte, din toate punctele de vedere. In cazul de fata, ma refer la achizitionarea unui calculator nou sau second hand. Punem bine in balanta toate avantajele si dezavantajele ambelor variante si in functie de acestea si de buget, facem alegerea cea mai potrivita pentru noi.
Sunt vremuri in care ne intrebam mereu: Sa reparam sau sa schimbam? Majoritatea romanilor au nevoie de calculator pentru muzica, filme, jocuri, retele de socializare si alte lucruri de genul. Indiferent pentru ce folositi calculatorul, in vremurile noastre nu are rost sa cheltuiti bani pentru un calculator sau o unitate noua, cand exista posibilitatea de a le gasi second hand  intr-o stare foarte buna si la preturi la fel de bune. Si aici vreau sa vorbim putin despre produsele refurbished.

Ce sunt produsele refurbished?

Acestea sunt produse care au fost inapoiate producatorului din diverse motive, de genul resigilatelor de pe alte site-uri, asta ca sa va faceti o idee. Dupa ce ajung inapoi la producator, acesta le reseteaza in fabrica sau intr-un service autorizat pentru a fi sigur ca functioneaza asa cum trebuie, fara probleme. Practic, legile care reglementeaza comercializarea si consumul de produse electronice interzic vanzarea obiectelor ca si echipamente noiu din momentul in care sigiliul de fabricatie a fost rupt.

Cumpararea de echipamente refurbished nu inseamna ca achizitionezi produse inferioare celor noi, chiar deloc. Poti fi chiar mai castigat, pentru ca acestea sunt mai mereu la reducere. Ca si exemplu, la PCMadd gasesti calculatoare second hand cu licente licente refurbished preinstalate(Windows 10,Office 365 si Server 2012 respectiv Server 2016), la preturi super mici. Aceste licente se pot cumpara doar impreuna cu un produs. La fiecare calculator pc sau laptop second-hand cumparat puteti achizitiona si o licenta Genuine Microsoft Windows Home Edition sau Profesional la un pret accesibil. Astfel scapi de grija ca trebuie sa achizitionezi la preturi mult prea mari licente software.

Optand pentru astfel de produse, beneficiezi de multe avantaje :

  • Achizitionezi calculator cu Windows preinstalat ORIGINAL/GENUINE la un pret foarte mic
  • Nu mai pierzi timp cu instalarea sistemului de operare si cautarea driverelor potrivite
  •  Ai suport online si update-uri

Aceste oferte sunt destinate pentru calculatoare reconditionate / second-hand / refurbished, dar este aplicabil si pentru laptop-uri si servere second hand.

Asadar, faceti alegeri intelepte, variante exista, trebuie doar sa fiti deschisi la orice varianta.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s