Livecom- protector natural al ficatului.


Stiu ca multi dintre voi au probleme cu ficatul si de aceea vreau sa va scriu cateva randuri despre un produs natural din plante medicinale indiene, un supliment alimentar. Personal nu am avut nici un episod pana acum, dar am multi apropiati care au nevoie de tratament pentru eliminarea a tot ce este toxic pentru ficat.

Cauzele care duc la astfel de probleme sunt multiple, in primul rand stilul de viata si mai ales cel alimentar. 31016870_1893186914027061_500122343_n

Este bine sa stiti, pentru atunci când apar problemele, ca exista un sirop, supliment alimentar, LIVECOM, care contine substante bioactive din plante, care sustin functiile si activitatea ficatului. Este un real ajutor in indepartarea toxinelor si a deseurilor acumulate la nivelul ficatului, splinei si al sângelui prin consumul de alcool, medicamente hepato-toxice si droguri. Acesta sustine procesele de sectretie biliara hepatica si de evacuare normala a bilei din vezica biliara, contribuind astfel la digestia grasimilor si la mentinerea nivelului normal al colesterolului sanguin. 

Acest produs ayurvedic natural contribuie si la protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice.

Siropul Livecom de la Ayurmed nu contine substante cu potential alergenic, iar efectul acestuia este stabil in timp.30784838_1893186924027060_1685106108_n

Exista si varianta fara zahar a siropului Livecom, recomandata diabeticilor. Am mentionat asta pentru ca am o cunostinta care sufera de diabet si tare greu a gasit un astfel de supliment alimentar, asta pana când a aflat de acest sirop.

Asadar, sper sa va fie utile aceste informatii si daca aveti probleme cu ficatul sa nu ezitati sa incercati si Livecom de la Ayurmed, dupa ce cereti sfatul medicului, evident.

Numai bine!

2 gânduri despre “Livecom- protector natural al ficatului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s