Genul de locuri vizitate de turisti in Bucuresti


Intotdeauna au existat si vor exista turisti din tara si din strainatate care iubesc sa viziteze Bucurestiul, ori de cate ori au ocazia. Interesante sunt locurile pe care acestia isi doresc sa le vada iar si iar, unii dintre ei prefera sa-si faca o lista  cu  destinatiile favorite din capitala , iar altii vor ceva nou, inedit, controversat, relaxant, fara prea multi bani.

Alegerile fiecaruia sunt diferite, asa ca am facut si eu, pentru voi, un  top 5 dupa ce am citit pe diferite grupuri mai multe  postari in legatura cu acest subiect.

  • In ultima vreme, Observatorul Astronomic a devenit un loc cautat si pus pe lista de vizitat, stelele atrag iar daca se nimeresc sa aleaga aceasta destinatie in prima sambata a fieacrei luni, intrarea este gratuita.
  • Turistii care vin in pereche, in special cei romantici, aleg o plimbare relaxanta si romantica cu barca in parcul Ior, un loc frumos, curat, din ce in ce mai cautat pentru aceste plimbari.
  • Desi este un subiect controversat si majoritatea se ascund, multi aleg sa mearga la masaj erotic Bucuresti , asta pentru ca vor ceva inedit; dar am mai auzit si varianta de cadou neconventional de la partener/a . In ziua de astazi genul acesta de locatii sunt din ce in ce mai cautate si vizitate, in functie de dorintele fiecaruia.
  • Cei care sunt pusi pe distractie aleg sa mearga in parcul de distractii; fie ca au sau nu copii, vata de zahar, pop-cornul, montaigne-russe-ul, caruselele, diversitatea, gradul de adrenalina, atmosfera, toate aceste elemente fac ca vacanta fiecaruia sa fie de neuitat si sa-si doreasca sa revina in acelas loc ori de cate ori ajung in capitala.
  • Atunci cand gasca e mare si se vrea o plimbare in aer liber, Herastraul este cea mai buna si inspirata alegere.

Bineinteles ca sunt si celelalte obiective turistice, o multitudine, dar acestea sunt cele la care au acces rapid toti cei care pun piciorul in Bucuresti, fara ghid, informatii si prea multi bani, pe partea de relaxare, asta asa, ca sa stiti 🙂

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s