Mancare cu notificare?


Nu stiti la ce sa va ganditi cand cititi titlul articolului? Va lamuresc imediat.

Ei bine, spuneti-mi, de cate ori nu ati uitat sa bagati la frigider mezelurile pe care le-ati scos pentru a va face un sandwich? Va zic din experienta, de foarte multe ori, de cele mai multe ori, de fapt, mai mereu . Uneori, lasate asa ore intregi, in mai multe zile, nu stim daca mai sunt bune de consum si ajungem sa le aruncam de teama de a nu se fi stricat. De-acum totul devine mai simplu, are cine sa ne aminteasca sa le punem la rece , gen, ne trimit o notificare 🙂background-header-carolimetru

Noile mezeluri Caroli vin insotite de un CAROLIMETRU TERMIC , adica, Salamul Semenic Extra de Caroli are acum o etichetă inteligentă, inovatoare , cu  un cadran termosensibil care-si schimba culoarea in functie de temperatura produsului:

  •   sub 8°C are culoarea verde- bun de consum
  •   peste 8°C incepe sa sa coloreze in galben – trebuie bagat la rece

Pai de ce sa ne mai facem noi griji cand are Caroli grija sa ne aminteasca ca o #mancarecunotificare este buna mai mult timp daca o pastram corespunzator?

In plus, acest Carolimetru termic este usor de inteles chiar si de cei mici care-si pregatesc singurei o gustare, astfel se obisnuiesc sa fie si ei mai atenti cu alimentele 😉

 

 

32 de gânduri despre “Mancare cu notificare?

  1. Super tare, chiar o sa-l caut in supermarket, mi se pare o idee geniala si ma bucur ca si noi romanii ne putem bucura de asa ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s