Primavara incepe cu BlogMartisor


Vine, vine primavara, martisoare-n toata tara, bloggerii s-au adunat si pe BlogAwards ei au intrat.  Si cam asta a fost inspiratia :))

Ceea ce vreau sa va spun de fapt, este ca m-am inscris in campania BlogMartisor 2017 unde voi participa la mai multe concursuri dedicate exclusiv bloggerilor.

blogmartisor

Inscrierea la aceasta campanie vine ca un plus, bloggerii care participa la cat mai multe concursuri si sunt clasati pe primele 10 locuri vor primi cate un premiu garantat, insa daca un blogger doreste sa participe doar la un singur concurs, sau chiar la toate fara sa se inscrie in campanie, o poate face, nu este conditionat de aceasta ; si bineinteles, poate castiga premii aferente acelui concurs.

Astfel vom fi provocati sa scriem despre diferite subiecte, cu un termen limita, cu un regulament prestabilit, iar in cadrul aceste campanii vor fi cel mult 10 concursuri individuale. Daca ai si tu un blog , arunca un ochi si poate te tenteaza sa te inscrii .

Voi incerca sa scriu la cat mai multe concursuri si poate voi avea norocul sa ma aflu printre primii 10 in clasament 🙂 Tineti-mi pumnii ❤

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s