Cel mai mare SIRTAKI din lume – la Constanta


Alaturi de constanteni si turisti, pe 28 mai 2016, comunitatea Elena Elpis din Constanta doreste sa intre în Guinness Book , organizând cel mai mare SIRTAKI din lume.

Pe 28 Mai peste 6000 de oameni vor participa la cel mai mare sirtaki din lume, organizat la Constanța. Pentru a bate recordul, la eveniment trebuie sa participe peste  5615 oameni, de aceea toti iubitorii de muzica greceasca sunt invitati sa intre in cel mai frumos dans grecesc pentru ca,Constanta  sa intre in Guinness Book.

afis.jpg

Evenimentul va incepe cu o parada a porturilor naționale, unde romani, greci, turci, rusi s.a.m.d. isi vor etala portul popular, incepand la de poarta 1 a portului Constanta, pe faleza Cazinoului, tranzitand portul Tomis si incheindu-se pe plaja Modern, unde va avea loc evenimentul propiu zis.

”Comunitatea Elpis Constanta organizează cursurile de dans, iar programul va fi facut public pe Facebook sau la cerere.
Astfel, Uniunea Elena din Romania invita toti iubitorii de muzica greceasca sa ia parte la acest eveniment inedit in Romania pe 28 Mai 2016, impreuna intr-un dans al prieteniei, increderii si sperantei: SIRTAKI de Cartea Recordurilor!” – Comunitatea Elena Elpis Constanța

Toti participantii vor primi tricouri inscriptionate cu insemnele comunitatii elene, ale uniunii elene din Romania.

tricou
Cei inscrisi vor putea participa la o tombola, unde vor putea castiga doua vacante de 7 nopti, pentru doua persoane la hotel de 3* în Zakynthos si Creta, oferite de Cocktail Holidays Bucuresti.

 

 

Reclame

4 gânduri despre “Cel mai mare SIRTAKI din lume – la Constanta

  1. Acum mă faci să-mi pară rău că nu sunt din Constanța. Ce aș mai fi vrut și eu să mă aflu la acest evenimemt Sirtaki. Fain, toate evenimentele faine, se întâmplă luna asta doar în zona voastră. Un weekend fain să ai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s