Intrare libera la Microrezervatia din Constanta


 

Dupa cum scrie si in titlu, la Microrezervatia din Constanta este din nou intrare libera, asa cum a fost si anul trecut. Asta pentru ca , directorul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii, Adrian Bilba , a facut apel la constanteni ( si nu numai ) sa vina cu hrana  pentru pasarile salbatice cantonate pe lacul din Microdelta Delfinariu .


1422436_1010059852414605_3817683257950560647_n

“Familiile se pot prezenta la poartă cu o sacoșică și primesc în locul bonului o hârtiuță cu care au acces să viziteze Microdelta. După aceea pot să meargă la oricare dintre obiectivele Complexului Muzeal: Delfinariu, Planetariu, Microrezervația sau Expoziția de Păsări Exotice. Este al doilea an când venim cu această idee, dar acum o combinăm și cu intrarea gratuită . ” 

10620704_1010059505747973_7692919942386701400_n

Pentru ca sprijinim miscarea in aer liber, aerisirea mintii, grija si responsabilitatea fata de animale precum și managementul inteligent al resturilor alimentare… Invitam dobrogenii care mai au resturi de panificatie inclusiv cozonaci, sa vina la Microrezervatie acolo unde gazduim pe perioada anotimpului rece un numar mare de zburătoare sălbatice.
Cei care vor ajunge la noi si vor sa faca aceasta actiune umanitara de responsabilitate fata de animale vor avea acces gratuit la tot ce inseamna atracțiile Complexului Muzeal de Stiinte ale naturii din B dul Mamaia 255.

 

 

 

Au fost sarbatorile si tuturor ne-au ramas resturi de la produsele de panificatie, cozonac si chiar prajituri , acestea fiind tocmai bune pentru superbele pasari … 

Noi am fost anul trecut cu Bibi, vedeti aici , intentionam sa mergem si zilele urmatoare , in formula de 4 🙂 Vom cumpara franzele la 60 bani de la Auchan si  vom duce, ca de fiecare data, si niste grau, porumb, ce mai gasim pe la mamaie prin magazie 😀

pasari

 

Asadar, incepeti anul facand o fapta buna, iar in schimb puteti vizita cea mai frumoasa locatie din oras, pariez ca cei mici vor fi foarte incantati si va vor multumii!

 

Numai bine!

 

 

 

Reclame

2 gânduri despre “Intrare libera la Microrezervatia din Constanta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s