Caravana „Frumusețea dobrogeană”


Buna tuturor,

Astazi se da drumul unei campanii  umanitare din care face si blogul meu parte, desi nu pot sa fiu fizic acolo. Acest proiect se numeste < Caravana Frumusetea Dobrogeana> si are ca scop informarea si ajutarea femeilor de la tara in a uita de griji si a se simti frumoase, fie chiar si pentru o zi!

12005841_881902818557485_2078315371_o-2

 

De cand ma stiu am trait si inca locuiesc la tara si vad mereu femei care nu sunt atat de norocoase ca si mine, care duc greul mai ceva ca un barbat si robotesc cat e ziua de lunga. Acestea sunt pline de griji datorita nevoilor si nu mai au timp sa se gandeasca la ele. Bineinteles, vreau sa va  vorbesc doar despre cele mentionate mai sus, caci timpurile s-au schimbat iar unele dintre ele odata cu el .
Asadar, toate stim ca frumusetea vine din interior, insa uneori am vrea sa se vada si la exterior , poate pentru noi cand ne privim in oglinda, pentru copii sau pentru soti , pentru cei apropiati… timpul nu le permite acest lucru, partea finainciara nici atat, nu mai zic de informatie. Aici intervenim noi cu aceasta campanie umanitara!


Asociatia Civicus Voluntaris din Constanta 
 impreuna cu noi, bloggerii de faschion si beauty din Constanta  , voluntari dar si sponsori, dorim sa le daruim acestor femei o zi speciala, o zi a lor si pentru ele!

La aceasta campanie, pe langa produsele cosmetice si de ingrijire pe care le vor primii de la sponsori, beneficiarele vor intra in contact si cu un nutritionist, hair-stylisti si make-up artisti care le vor aduce o mica schimbare , vizibila!
Campania se desfasoara in doua etape :

  1. In perioada 14-21 septembrie 2015 va avea loc strangerea de fonduri si produse necesare din partea sponsorilor, 18-20 septembrie va avea loc „Colored Nails Week” in Maritimo , unde impreuna cu voluntarii se vor oferi sesiuni de „pictat” unghiile, contracost, iar suma obtinuta  la final va fi utilizata in a doua parte a campaniei „Caravana Frumuseţea Dobrogeană”.
  2. In perioada 28 septembrie- 12 octombrie 2015 „Caravana Frumuseţea Dobrogeană” va porni in mediu rural astfel incat pe 28 septembrie va poposi la Baraganu, pe 5 octombrie la Gradina iar pe 12 octombrie la Deleni . Beneficiarele vor fi in numar de 100, acestea vor avea parte de sesiuni de infrumusetare iar la final vor primii din partea organizatorilor si a sponsorilor, produse cosmetice si de ingrijire corporala.

 
Daca va uitati cu atentie, pe afis apare si numele blogului meu, sunt incantata sa sustin aceasta campanie si sper ca pe viitor sa ma pot implica si personal, si cu siguranta o voi face!
. Pana atunci fac  apel la voi, mai este nevoie de voluntari, asa ca nu stati pe ganduri, intindeti o mana de ajutor , este atat de simplu! Mai puteti ajuta si devenind `donatori` , veniti la Maritimo si rasfatati-va cu o manichiura facuta de voluntari, sau chemati voluntarii la locul vostru de munca, este atat de usor sa ajuti daca vrei…

Daca ti-am trezit curiozitatea, intra aici http://civicumvoluntaris.ro/archives/1625 si inscrie-te in campanie!!!

 

Va tin la curent cu `rezultatele ` si reusitele caravanei,

 

ZI FAINA!

Reclame

Un gând despre “Caravana „Frumusețea dobrogeană”

  1. Pingback: Apariții media Caravana Frumusețea Dobrogeană Civicum Voluntaris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s