Cinema City : Agentul de la U.N.C.L.E in IMAX si 4DX – Comunicat de presa


Intră în misiunea Cinema City şi prinde “Agentul de la U.N.C.L.E.” în IMAX si 4DX

Din 21 august, filmul regizat de Guy Ritchie este disponibil în format 2D digital, IMAX 2D sau 4DX 2D

“Agentul de la U.N.C.L.E.”, cel mai cool și mai stylish film al verii, poate fi vizionat începând cu 21 august în rețeaua de multiplexuri Cinema City. Dacă îți plac filmele de spionaj, “Agentul de la U.N.C.L.E.” este o alegerea perfectă, iar indiferent dacă alegi formatul 2D digital sau experienţa spectaculoasă a vizionării filmului în format IMAX 2D sau 4DX 2D, te vei simți în mijlocul acțiunii, alături de șarmanții protagoniști!

“Agentul de la U.N.CL.E.” este adaptarea pentru marele ecran a unui popular serial american difuzat intre anii 1964-1968. Regizat de Guy Ritchie, fostul soț al Madonnei, filmul de spionaj îi reunește pe Henri Cavill, (“Batman v Superman”/2016), care joacă rolul lui Napoleon Solo, agent CIA, și pe Armmie Hammer („Reţeaua de socializare”), care îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya  Kuryakin. Din distribuție mai fac parte Alicia Vikander („Anna Karenina”), Elizabeth Debicki („Marele Gatsby”), Jared Harris („Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor”) şi Hugh Grant, în rolul lui Waverly.

unnamed (2)

Nume de cod: IMAX

Mixul perfect dintre cel mai mare ecran din România, imaginile clare ca lacrima, sunetul digital impecabil care înconjoară publicul din toate direcţiile, geometria sălii şi tehnologia de cea mai înaltă clasă transformă vizionarea filmulului “Agentul de la U.N.C.L.E.” în sala T IMAX din multiplexul Cinema City din AFI Palace Cotroceni într-o experienţă memorabilă.

Vezi ce spun chiar actorii din distribuție despre cum se vede acest film în IMAX – http://we.tl/DAsavj7SHd

“Stilul aparte al lui Guy Ritchie e bun în doze mici, însă în doze mari este senzațional. Pe un ecran IMAX vezi mai mult și apreciezi mai mult. Urmărirea cu șalupele va arăta super în IMAX. Roma, Treptele Spaniole, tot ce este în mișcare și pitoresc va arăta extraordinar. IMAX e cea mai bună modalitate din toate timpurile de a viziona orice film”, declară Armmie Hammer.

“Guy Ritchie este un regizor foarte vizual. Imaginile sunt atât de deosebite în acest film, încât vrei neapărat să îl vezi pe un ecran IMAX“, spune şi Elizabeth Debicki într-un scurt interviu acordat în exclusivitate companiei IMAX Corporation.

unnamed (1)

Agentul de la 4DX

Spectatorii care vor merge să vadă filmul în format 4DX vor fi aruncaţi direct în mijlocul acțiunii, mai ales în secvențele spectaculoase de urmăriri, având astfel parte de o experienţă completă. Tehnologia 4DX amplifică momentele de tensiune din film și subliniază trăsăturile personajelor, iar spectatorilor le vor fi stimulate toate simţurile, la fiecare scenă în parte.

De exemplu, caracterul vulcanic al spionului rus este exprimat prin vibrații puternice ale scaunelor, iar când el încearcă să evadeze cu șalupa, audiența va simți intensitatea acțiunii prin intermediul scaunelor care se mișcă în spate și în față, în stânga și în dreapta, combinate cu rafale de vânt. Însă imediat după această scenă, Solo scapă de inamici, se urcă într-un camion și ascultă jazz, întreaga secvență fiind pașnică, liniștită și lipsită de efecte speciale.

4DX este considerată la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri.

Prețuri 2D

Preţurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 18 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 21,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 24,5 lei, ulterior urcând la 26 de lei de persoană.

Prețuri 4DX- Bucureşti

Preţurile biletelor pentru filmele 2D proiectate în sala 4DX Bucureşti sunt de 31 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 34,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 37,5 lei, ulterior urcând la 39 de lei de persoană. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

Preţuri 4DX- Constanţa

Prețurile biletelor pentru filmele 2D proiectate în sala 4DX Constanţa sunt 29 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 și 31 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 30,5 lei, iar după această oră este de 32,5 lei. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

Preţuri IMAX

Preţurile biletelor pentru filmele 2D proiectate în sala T IMAX sunt de 19,5 lei înainte de ora 17.00 și 23 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 28 lei, iar după această oră este de 29,5 lei. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

Mai multe detalii pot fi găsite pe website-ul http://www.cinemacity.ro.

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanț de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 13 orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Iași, Ploiești, Pitești, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara. În total, Cinema City operează 19 multiplexuri, cu 178 de săli și 34.136 de locuri.

Cineworld Group este prezent în 9 țări, deținând 210 multiplexuri cu 1.943 săli, dintre care 24 IMAX și 11 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală în 1997, și intrând în România în 2007.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s