Jocurile on-line ne mai taie din plictiseala :)


Am atatea de facut, dar pe caldurile astea nu pot sa misc nici un pai… Parca e mult, mult prea cald…

Pe langa activitatile pe care le fac cu Bibi, uneori aleg sa `ma mai racoresc` , jucandu-ma online.

Pana acum am tot jucat jocuri zuma , in special cele noi : zuma deluxe, zuma revenge , zuma magic si multe alte jocuri cu bile din seria de jocuri cu zuma de luxe. Majoritatea jocurilor din aceasta categorie au reguli similare oricarui joc zuma pc, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aruncati cu bile de diferite culori astfel sa lipiti una de alta de aceeasi culoare formand randuri de cate cel putin 3, asta facand ca ele sa dispara si sa inscrieti puncte, insa ceea ce face ca aceste joculete sa fie putin mai dificile este faptul ca trebuie distruse inainte sa ajunga la capatul drumului, lucru care pe parcurs ce treceti nivelele va fi tot mai dificil. Zic sa aruncati un ochi ca sa vedeti despre ce vorbesc 😉

zuma_1415098539

 

Mai nou, am prins drag de jocuri online cu detectivi  si cum pun mana pe laptop imi imaginez ca sunt politist sau ca lucrez in criminalistica :))

Sunt jocuri logice, te fac sa te simti ca un  agent secret CSI sau FBI , si te fac sa iti doresti sa castigi de fiecare data!

Am incercat si jocurile amuzante precum jocurile cu detectivi Scooby Doo, dar si pe cele cu detectivi in aventuri de groaza. Sunt bune pentru orice varsta !

Aveti posibilitatea sa jucati si in 2 sau mai multe persoane  jocurile cu detectivi si agenti secreti 3D,  care devin astfel, cu mult mai amuzante! Deslusiti mistere, rezolvati puzzle-uri si cazuri de crima, daca vreti sa invatati sa fiti un bun detectiv, atunci trebuie sa invatati sa va descurcati in orice situatie posibila !

detective_jealous_180x135_1403606467

Sunt multe de spus, dar vreau sa le descoperiti voi, pe pielea voastra :))

 

Daca nu ati incercat pana acum, va recomand , caci va detasati putin de tot ceea ce aveti de facut si va trece si din  plictiseala 🙂

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s