Gasca Zurli cucereste Constanta la City Park Mall – Comunicat de presa


                                                    Constanta este Zurli!

                Pe 15 august, copiii se distrează și învață la City Park Mall cu Gașca Zurli!

 

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de divertisment pentru copii, vine sâmbătă, 15 august, la City Park Mall din Constanța, pentru a susține super spectacolul “La mare, la soare”.

 

Destinația preferată de week-end a constănțenilor, City Park Mall, aduce un program cu duble beneficii pentru copii și părinți. Gașca Zurli va susține pe 15 august spectacolul de muzică și magie “La mare, la soare”, în care cei mici nu doar că se vor distra de minune, dar vor și învăța cât de important este să se protejeze de razele soarelui fără să sufere din cauza arsurilor.

unnamed

Show-ul va combina elementele de divertisment cu cele educative, iar toți părinții sunt invitați să vină alături de copii. Cei mici vor învăța reguli foarte importante pentru plajă, care îi vor ajuta să fie în siguranță pe toată durata sezonului estival, precum: să țină plaja curată în permanență și să nu plece de lângă părinți.

Zâna Bună are grijă de bună dispoziția copiilor, dar și de siguranța lor!

Toate aceste sfaturi vor veni chiar de la Zâna Bună, astfel încât celor mici le va fi foarte ușor să le țină minte și să le aplice. Astfel, ei vor fi întotdeauna în siguranță și se vor feri de orice rău care îi poate atinge.

În plus, lecția pentru copii este foarte simplă: cu cât au mai multă grijă de ceea ce fac și se protejează împotriva pericolelor precum arsurile solare, cu atât mai mult timp pentru distracție vor avea!

Gașca Zurli împreună cu Zâna Bună și toți copiii prezenți la spectacol reușesc să o convingă până și pe vrăjitoarea Tura Vura să folosească protecție solară si sa nu facă murdărie in jurul ei!
Accesul la spectacol este gratuit.

Mai multe informații despre evenimentele City Park Mall se găsesc pe paginawww.facebook.com/CityParkMall.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s