Atunci cand femeia NU FACE NIMIC!


Ei bine, dragii mei, am gasit o povestioara tare interesanta pe facebook si vreau sa o impartasesc cu voi, sper sa fie citita de BARBATI in special!

                                                   De luat aminte!

Cand femeia nu face nimic…

10978487_683974725044794_5657755999415837356_n

Într-o zi soţul vine de la serviciu şi nu poate băga maşina în garaj deoarece pe aleea spre garaj erau trântite bicicletele copiilor. Dă să bage bicicletele în garaj şi găseşte jeep-ul soţiei deschis şi câinele plin de noroi întins pe bancheta din spate. Nedumerit, intră în curtea interioară unde vede copiii într-o baltă de noroi, piscina şi ea murdară, copiii se stropeau cu furtunul. Îngrijorat, intră în bucătărie nu fără a observa că geamul de la uşă era plin cu pălmuţe de ciocolată, clanţa îmbrăcată în felii de şuncă şi gaura cheii înfundată cu un cârnat. În bucătărie curgea apa, frigiderul era deschis şi conţinutul lui vărsat pe podea, farfurii şi pahare murdare peste tot. Pe masă o baltă de suc , muştele roiau pe masă. Pe jos nu se putea călca altfel, decât pe mâncarea căţelului sau în conţinutul borcanelor de murături.
Panicat şi alb la faţă, începe să îşi caute soţia prin toată casa. Era un vacarm de nedescris – televizorul şi computerul erau date la maximum. Intră în baie unde prosoapele pluteau pe podea într-o baltă de apă şi sulurile de hârtie igienică erau derulate prin cuier, prin cadă şi pe mânerul de la uşă.
În sfârşit îşi găseşte soţia în ultimul dormitor relaxată cu o mască pe faţă, bigudiuri în păr. Citea o revistă şi asculta muzică cu căştile pe urechi.
Cu un ultim efort, o întreabă ce s-a întâmplat.

Ea îi răspunde:

– Îţi aduci aminte când te întorceai acasă şi mă întrebai ce am făcut toată ziua? Ei bine… azi n-am făcut nimic!

Sursa : https://www.facebook.com/SpitalulCuzaVodaIasi?fref=photo

 

Cred ca multora dintre noi ne-a fost pusa aceasta intrebare macar  o data… Uneori ne simtim mai obosite stand acasa , decat daca am merge la munca, iar domnii nu inteleg de ce… Cert este ca noi nu putem, cel putin eu, lasa totul asa chiar daca as vrea sa-i demonstrez sotului ceva, caci tot eu fac curat si o sa-mi fie mai greu dupa aceea… :))

Oricum, sfatul meu este sa le aratati si partenerilor de viata acest articol, poate iau aminte din cele scrise mai sus!

Pupici si numai bine :*

Reclame

2 gânduri despre “Atunci cand femeia NU FACE NIMIC!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s