Il sustin pe TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei!


Incep prin a va spune ca nu sunt o iubitoare infocata a rockului , insa de cand a inceput acest sezon la Vocea Romaniei, mi-am schimbat parerea!

Cred ca pana acum n-am ascultat cu atentie o melodie rock, sau poate n-am vrut sa ascult… am ramas cu un gust amar din perioada cand aveam in gasca , doi rockari 🙂 … am crezut ca este un gen de muzica ceva mai agresiv, care nu-mi place… Inafara de 2 melodii de la IRIS refuzam sa ascult altceva… GRESIT!

De cand l-am ascultat pentru prima data pe Tiberiu Albu parca am simtit ca se da un refresh rockului… o voce proaspata care mi-a placut din ce in ce mai mult, de la inceput pana in semifinala, dar m-a cucerit cand a cantat  AC/DC !

1381797_1525222177745361_423382725581903505_n

Sunt sigura ca si voi l-ati placut, si ati dori sa-l mai ascultati, asa ca votati-l vineri, 19 decembrie, dupa 20:30, cand incepe Vocea Romaniei! Eu consider ca merita si sunt alaturi de el, cu votul, zic!

Cineva spunea : România este, totuşi, o ţară în care poţi să îţi îndeplineşti visul, atunci când există oameni alături de care să visezi şi care să îţi sprijine acest vis !

 

Este tanar si are un viitor promitator in fata, are o voce extraordinara, ii place enorm ceea ce face si asta se vede, asa ca merita sustinut! `Vot cu vot duce departe`, asa ca trebuie sa punem `sms cu sms` si sa-l ajutam sa ajunga acolo unde-si doreste, sper, VOCEA ROMANIEI!

Nu uitati sa-l votati !

 

Reclame

3 gânduri despre “Il sustin pe TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s