Importanta geamului termopan la casa!


Va intrebati de ce vreau sa va vorbesc despre geamul termopan ?!

Ei bine, de ani de zile lumea-si schimba geamurile vechi cu cele de termopan. Unii cred ca acesta este un moft pentru ca ai bani, sau ca celelalte sunt mai bune ! Nu, nu este asa!

Din propria experienta vreau sa va spun ca sunt o necesitate! Inainte aveam geamuri de lemn, duble, ca marea majoritate a celor care stau la casa… Probleme erau in fiecare iarna cu acestea… cand era frig trabuia sa bagam prosoape intre ele pentru ca toata apa de la condens era pe jos, iar pe cele de pe hol , iarna, se formau flori de gheata. Plus ca nu puteai sa-ti pui un fotoliu in dreptul geamului pentru ca era destul de rece…

Cum aflasem destule informatii despre geamurile termopan, ne-am hotarat si noi sa ne punem! Am facut cea mai buna alegere!!!

Sa va spun si de ce sunt, din punctul meu de vedere, atat de bune si de importante termopanele :

* in primul rand caldura se pastreaza in casa , nu mai stau sa pun prosoape ca sa nu intre frigul sau sa nu gasesc mereu apa pe jos, atunci cand vine iarna. Asta pentru ca au un coeficient de izolare termica foarte mare!

* termopanul este un bun izolator fonic, asa ca ma pot odihni in voie, nu mai aud toti cainii de pe strada latrand, sau vecinii care bocanesc, taie cu flexul sau mai stiu eu ce alte activitati zgomotoase mai fac…

* se intretin foarte usor. In general nu-mi place sa sterg geamuri, insa acum a devenit o placere sa le curat, mai ales ca am si un burete care imi este aliat!

* sa nu uit si despre plasa pe care n-o dau jos decat iarna , cand da inghetul. Astfel nu intra tantarii si mustele in casa .

* sunt durabile, au viata lunga si in felul acesta faci o investitie cam pentru toata viata

 

Va dau un pont : Demontarea geamurilor vechi si montarea celor de termopan se face de catre echipa PlusConfort.ro! Profitati, nu trebuie sa investiti costuri suplimentare!

pcgros_02

Cred ca fiecare dintre voi vedeti si stiti care este importanta geamului de termopan!

Vreau sa va intreb si pe voi ce parere aveti, pentru ce fel de geamuri optati ?

Reclame

6 gânduri despre “Importanta geamului termopan la casa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s