Un an de la lansarea Beauty Water Q10


Stiati ca exista o bautura wellness, unica, care este destinata atat femeilor cat si barbatilor? Aceasta poate fi consumata de toti cei care tin la sanatatea si frumusetea lor.

Pe 30 mai Beauty Water Q10, prima bautura din Romania care contine coenzima Q10 in forma solubila, a implinit un an de cand este distribuita pe piata autohtona. In acest moment Beauty Water Q 10 este distribuita in aproximativ 100 de locuri din Bucuresti si din tara.

Beauty Water

Despre Beauty Water Q10

Prima bautura pentru frumusete de pe piata din Romania face parte dintr-o familie cu o istorie de 150 ani, numita Hassia Mineralquellen GmbH & Co. KG , una dintre cele mai mari companii de apa minerala, din Germania. BeautyWater® Q10 este prezenta si apreciata in tari precum Marea Britanie, Elvetia, Lituania, Italia, Danemarca, Ukraina, Polonia, Rusia, Norvegia, Grecia,Taiwan, Singapore si Japonia. In Franta si Emiratele Arabe Unite a participat cu success la targuri de profil.

Beauty Water Q10 este un supliment natural cu proprietati deosebite, dovedite stiintific si premiate pentru inovatie la Premiile Globale pentru Bautura din 2011. De asemenea proprietatile medicale ale coenzimei Q10, dovedite de studii stiintifice, sunt garantate si de lanturile de farmacii in care este distribuita bautura.

51052acc

Prima bautura wellness din Romania este imbuteliata in sticle de 250 ml, din aluminiu, garantand astfel protectie pentru sensibilitatea la lumina a coenzimei Q10. O sticla de Beauty Water Q10 contine 30 mg de conzima Q10 si 50% vitamina E, ambele recomandate spre a fi consumate zilnic.

Bautura poate fi gasita in Bucuresti atat in amplasamente premium cum ar fi World Class, Stejari Country Club sau lantul de farmacii HelpNet cat si in spa-uri, saloane de infrumusetare, cafenele, centre fitness sau supermarket-uri. Cat priveste distributia natională, Beauty Water Q10 poate fi gasită si in Buzău, Iasi, Ploiesti, Cluj-Napoca, Călărasi, Caraa- Severin, Pitesti, Timisoara sau Ilfov (Corbeanca, Voluntari) , precum si in lantul de benzinarii SOCCAR, benzinarii cu acoperire nationala.

 

LA CAT MAI MULTI ANI pe piata romaneasca sa ai, Beauty Water Q10 ! ❤

 

Ati avut ocazia sa consumati aceasta bautura necarbogazoasa ? Daca da, astept pareri!

 

xoxo, Hellen

Anunțuri

4 gânduri despre “Un an de la lansarea Beauty Water Q10

  1. este intr-adevar miraculoasa! Si eu am urmat cura cu 30 de sticlute!!! Efect garantat, LA MULTI ANI BEAUTY water Q10 ROMANIA!!!

  2. SUPER BEAUTY WATER Q10!!!! Am avut privilegiul să consum 30 de zile….pielea mea radia de sănătate, tenul mi-era mai luminos….eram şi mai plină de energie!!! ADOR această elegantă băutură şi o recomand …mai ales VARA!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s