Ati auzit de Lyoness?!?


Vreau sa va spun cateva cuvinte despre programul AUTO CASHBACK DE LA LYONESS care promite si garanteaza membrilor livrarea automata si lunara a bonurilor valorice originale.

Descrierea oficiala:

AUTO CASHBACK

Aveți în fiecare lună cheltuieli curente cum ar fi combustibilul, alimentele sau produsele de igienă corporală și în acelaşi timp doriți să profitați mereu de avantajele Lyoness? Ați prefera ca lună de lună să dispuneți de bonurile valorice necesare, în mod automat?
Cu Programul Auto-Cashback, în fiecare lună puteți primi în mod automat, bonurile valorice originale sau bonurile valorice de cumpărături Lyoness Store, și astfel puteți profita la maxim de avantajele Lyoness.

Avantajele dumneavoastră cu Programul Auto-Cashback:

  • Expedierea lunară a bonurilor valorice, de la partenerul comercial preferat
  • Modalitate de platăsimplă și sigură
  • Administrare transparentă
  • Plăți constante în contul dumneavoastră bancar

Modul de funcţionare:

Pasul 1: Comandați

Completați toate rubricile formularului și transmiteți-l biroului Lyoness din țara dumneavoastră.

Pasul 2: Plata automată

Activaţi la banca la care aveţi deschis contul personal, o plată-virament automată, aferentă sumei comenzii dumneavoastră de bonuri valorice Auto-Cashback .

Pasul 3 : Profitați cu Auto-Cashback

Cu Auto-Cashback, profitați în fiecare lună, în mod automat, de bonurile valorice originale, bonurile valorice de cumpărături Lyones Store și de Cashback.

Cu Programul Auto-Cashback aveți la dispoziție în mod automat, lună de lună, bonurile valorice dorite și acest lucru fără a mai avea grija comandării acestora. Avantajele dumneavoastră de membru Lyoness vă vor fi plătite permanent, în cadrul decontării lunare a costurilor. Simplu, practic și avantajos.

CE STIU EU…!?

Stiu ca este o optiune foarte comoda.De ce?Pentru ca nu faci nimic,iar banii vin.Cum?Pai faci doar ceea ce-ti place:faci cumparaturi pentru bucatarie +shopping+carburant pentru masina ta+un mic concediu+mulkte altele ,iar o parte din bani se intorc inapoi la tine.Super,nu-i asa?De necrezut ati spune…dar,e chiar pe bune!

Ce sa mai,oricui i-ar prinde bine sa cumpere ceea ce au nevoie la un pret mult mai mic,asta pentru ca practic nu pierzi nimic :Cumperi,cumperi si primesti inapoi cat sa scada pretul produselor 🙂 Nu trebuie decat sa-ti faci cont GRATUIT la Lyoness.

Lyoness lucreaza cu comercianti din toata tara ,chiar si cu cei online. Aici se aplica regula win-win-win ,unde toti au de castigat!

Nu uita ca atunci cand esti la casa si doresti sa platesti,sa scoti cardul!

Acum gandindu-ne pe bune.cumparaturi facem cu totii cu si fara ocazii speciale,De ce sa nu profitam daca avem ocazia?Mai ales acum,in preajma sarbatorilor de iarna!? Bafta la shopping-uit!

lyoness

Voi ati folosit pana acum bonurile valorice originale de la Lyoness Auto Cashback?

Ce parere aveti?

Acest articol a fost scris pentru BlogAwards.ro .

Reclame

15 gânduri despre “Ati auzit de Lyoness?!?

  1. Si eu am avut un card Lyoness. Dar nu se merita sa-ti faci. Merita sa-si faca doar persoanele juridice care au un magazin, deci care fac cumparaturi de valoare mare.

  2. Nu stiam de existenta ei, nu prea imi inspira incredere bancile, nu stiu de ce.
    Astept sa ne spui care sunt opiniile tale dupa ce ai folosit acest serviciu!

  3. eu sunt fica lui toma ala necredinciosu ori am eu intuitia prea bine dezvoltata ca daca ceva nu mi miroase a bine nu ma ating si cam se adevereste ,sa ne spui daca merge pe bune ..

  4. stiu de ei de multa vreme,de peste 2 ani dar nu m-am inscris. nu am avut incredere si intr-adevar acum 2 ani nu multi comercianti erau colaboratori.poate acum chiar ai avea un castig substantial daca l-as folosi la fiecare sesiune de shopping.bafta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s