THE FLINTSTONES


Yabba-Dabba-Doo!

Azi am dat din intamplare peste colectia mea de figurine din desenul Familia Flintstone. Imi lipseste  micul dinozaur 😦

Va mai aduceti aminte desenul?

Cand eram mica adoram desenul aceasta!

Familia Flintstone este o familie modernă din epoca de piatră. În lumea lor  animalele de companie au dinţi ascuţiţi ca săbiile şi trebuie să dai din picioare ca să mergi cu maşina.

DSC_1379

 

WILMA FLINTSTONE

Wilma Flintstone, o casnică hotărâtă, o femeie de cavernă şi inima familiei Flintstone. Poate că alte soţii din epoca de piatră se plictisesc, dar avându-l pe Fred în prejmă, Wilma ştie că nu va fi linişte prea multă vreme. Wilma Flintstone are o răbdare de fier, dar ştie când să întoarcă spre Fred o faţă dură ca piatra pentru ca lucrurile să nu scape de sub control în familia Flintstone.

flintstones-wilma1_0

 

FRED FLINTSTONE

Fred Flintstone, un funcţionar, om al cavernelor şi singurul care aduce bani în casă în familia Flintstone. Fred Flintstone o iubeşte pe Wilma, pe Pebbles şi popicele, deşi asta nu este neapărat ordinea priorităţilor. Repetând întruna celebrul lui „Yabba-Dabb-Doo!”, Fred Flintstone dă mereu de bucluc împreună cu cel mai bun prieten al său, Barney; şi, de obicei, Wilma este cea care trebuie să salveze situaţia. Porecla lui Fred când joacă popice este „Degeţelesprintene”, iar capul familiei Flintstone are obiceiul de a da cu bâta în baltă!

flintstones-fred1

 

 BETTY RUBBLE

Betty Rubble, vecina cea amabilă a familiei Flintstone. Soţia lui Barney, Betty, este foarte mândră de peştera şi de familia sa şi este incredibil de răbdătoare atunci când Barney se trezeşte amestecat în trăsnăile familiei Flintstone. Dar când se alătură acestora, ea poate cauza la fel de multe probleme ca şi soţul ei!

flintstones-betty1

 

BARNEY RUBBLE

Barney Rubble, vecinul inimos, dar mai puţin inteligent al familiei Flintstone. Barney locuieşte peste drum de familia Flintstone, alături de soţia sa Betty şi de băieţelul lor Bamm Bamm. El este partenerul nesăbuit de năzbâtii al lui Fred, dar spre deosebire de capul familiei Flintstone, Barney vede adesea că urmează să dea de probleme, atâta doar că nu reuşeşte să îl facă pe Fred să le evite!

flintstones-barney1

 

DINO

Dino este dinozaurul de companie gălăgios al familiei Flintstone. Fred l-a luat pentru a păzi casa familiei Flintstone, dar gălăgiosul Dino preferă să doarmă pe patul stăpânului decât să facă de pază noaptea. Dino îl trânteşte la pământ pe Fred Flintstone de fiecare dată când se întoarce de la lucru, apoi îl ţine treaz noaptea cu gălăgia lui!

flintstones-dino1

 

Preferatii mei au fost dintotdeauna FRED SI BARNEY,ma amuzam copios la traznaile pe care le faceau. :)))

DSC_1378

Cred ca Familia FLINTSTONE este cea mai şic familie din istorie !:)) Pacat ca micutii din ziua de azi nu mai stiu sa se uite la desenele cu adevarat frumoase…

DSC_1376

 

Vă placea THE FLINTSTONES cand erati mici?

Yabba-Dabba-Doo!

Reclame

6 gânduri despre “THE FLINTSTONES

  1. Like..like…like…deabea astept sa se faca pitica mea un pic mai maricica sa ne putem uita la desene, la film…yabadabadoooo…pana atunci intentionez sa ii fac o minicolectie de plus cu personajele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s